Ahmeti: BDI për 22 vite fituese e zgjedhjeve parlamentare dhe lokale

Ahmeti: BDI për 22 vite fituese e zgjedhjeve parlamentare dhe lokale

Kryetari i BDI-së, Ali Ahmeti sot deklaroi se subjekti të cilin e udhëheq ai që 22 vjet është fituese e zgjedhjeve parlamentare dhe lokale.

“Nga zgjedhjet parlamentare të vitit 2002, referendumit për ndarjen territoriale të vitit 2004, zgjdhjet lokale të vitit 2005, zgjedhjet parlamentare të vitit 2006, zgjedhjet e parakohshme parlamentare të vitit 2008, zgjedhjet lokale 2009, zgjedhjet presidenciale 2009, zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2011, përsëri ato të parakohshme të vitit 2014, zgjedhjet në dhjetor të vitit 2016, zgjedhjet lokale në vitin 2017, referendumi 2018, zgjedhjet e parakohshme në Dibër 2019, zgjedhjet presidenciale 2019, zgjedhjet parlamentare 2020, zgjedhjet lokale 20121, zgjedhjet presidenciale 2024 dhe zgjedhje parlamentare 2024”, tha Ahmeti.

MARKETING