344 shoferë të gjobitur në Shkup, 155 për vozitje të shpejtë

344 shoferë të gjobitur në Shkup, 155 për vozitje të shpejtë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (26.02.2023) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 344 gjoba, nga të cilat 155 për drejtim të automjetit mbi shpejtësinë e lejuar, 36 gjoba për drejtim të automjetit pa patentë shofer, 38 sanksione për vozitje nën ndikimin e alkoolit.

“Gjashtë masa janë vendosur për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, gjashtë sanksione për automjetet me defekte teknike dhe të paregjistruara, shtatë masa për mospërdorimin e rripit të”.

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.