Zgjedhjet/ Sonte Fronti n’Shesh, VLEN n’Gostivar

Zgjedhjet/ Sonte Fronti n’Shesh, VLEN n’Gostivar

Janë dy ditë e fundit të fusahtës për zgjedhjet presidenciale dhe partitë janë duke organizaur tubimet e fundit. Sonte, Fronti Europian do të mbajë tubimin kryesor në sheshin Maqedonia të Shkupit, ndërsa VLEN-i në Gostivar.

”Të nderuara media ju informojmë që nesër 21.04.2024 me fillim në ora 20:00 Koalicioni VLEN do të mbajë Tubim në Gostivar, konkretisht në Shesh afër Sahat Kullës”, njoftuan nga VLEN.

MARKETING