Zëvendës kryeministrja Gërkovska për vizitë pune në Greqi

Zëvendës kryeministrja Gërkovska për vizitë pune në Greqi

Zëvendës kryeministrja për politika të sundimit të mirë, Sllavica Gërkovska, prej dje është për vizitë pune në Republikën e Greqisë, ku do të qëndrojë deri më 3 nëntor.

Në kuadër të vizitës, Gërkovska do të realizojë takim me ministrin e Politikës Digjitale, Dimitris Papastergiu, ministrin e Drejtësisë, Jorgos Floridis dhe zëvendës drejtoreshën e Agjencisë kombëtare greke për Transparencë, Aleksandra Rokgaku.

Vizita e punës në Athinë pëfshin edhe takim me nënkryetarin e Shkollës kombëtare për administrim publik dhe vetadministrim lokal, Jorgos Floridis.

MARKETING