VMRO: Taravari të tregojë se cili është ai faktor ndërkombëtar që i kërkon ASH-së të hyjë në Qeveri

VMRO: Taravari të tregojë se cili është ai faktor ndërkombëtar që i kërkon ASH-së të hyjë në Qeveri

Naum Stoilkovski, zëdhënës partisë opozitare VMRO-DPMNE, sot ka kërkuar publikisht nga kryetari i Aelancës për Shqiptarët (ASH), Arben Taravari, të tregoj se cili është faktori ndërkombëtar i cili kërkon që ASh të bëhet pjesë e Qeverisë.

Stoilkovski shtoi se Taravari duhet t’i përgjigjet qartë opinionit se cili është faktori ndërkombëtar që kërkon hyrjen e Aleancës në Qeveri.

“Nëse Taravari hesht dhe nuk e thotë, do të thotë se Taravari nuk është i sinqertë dhe ka arsye tjetër pse dëshiron të hyjë në Qeveri”, ka theksuar Stoilkovski.

MARKETING