VLEN hapi shtabin zgjedhor në Kumanovë

VLEN hapi shtabin zgjedhor në Kumanovë

Opozita shqiptare sonte në Kumanovë ka hapur shtabin zgjedhor për zgjedhjet e 24 prillit dhe 8 majit.

Të pranishëm në këtë eveniment ishin liderët e koalcionit, Arben Taravari, Izet Mexhiti, Bilall Kasami, Afrim Gashi dhe Bekim Qoku.

MARKETING