Vjedhje me vlerë 25 mijë euro në NP “Hekurudhat e Maqedonisë”

Vjedhje me vlerë 25 mijë euro në NP “Hekurudhat e Maqedonisë”

Një kabllo e cila shërben për rregullimin e komunikacionit hekurudhor dhe një kabllo ST për sinjalizim dhe telefoni në gjatësi prej 300 metra janë vjedhur në linjën nga Maxhari drejt Shkupit.

Nga Hekurudhat e Maqedonisë për MIA-n deklaruan se është shkaktuar dëm i madh material prej rreth 25 mijë euro dhe se me vjedhjen e kabllos vihet në pikëpyetje siguria e komunikacionit hekurudhor.

Vjedhja është zbuluar mbrëmë gjatë kontrollit të rregullt të shërbimeve të Hekurudhave, ndërsa rasti është denoncuar në Ministrinë e Punëve të Brendshme.

MARKETING