(VIDEO) Tre persona grabisin një market në Shkup, marrin me vete kasafortën

(VIDEO) Tre persona grabisin një market në Shkup, marrin me vete kasafortën

Tre persona hynë me makinë në një market në “Crnice” dhe kanë marrë një kasafortë.

Në rrjetet sociale është shfaqur një video në të cilën shihet se si, pavarësisht alarmit të aktivizuar, arrijnë ta fusin kasafortën në bagazh dhe të largohen, por rrugës kasaforta u bie rrugës, ndaj kthehen dhe e marrin sërish dhe e futin brenda automjetit.

Ndërkaq, Ministria e Punëve të Brendshme dje  ka njoftuar se më datë 01.04.2024 në ora 03:58 në SPB të Shkupit është raportuar se në një market në zonën e Komunës Kisella Voda në Shkup, tre persona kanë kryer një “vjedhje të rëndë”, gjatë së cilës kanë marrë një kasafortë.

MARKETING