(VIDEO) Në një autobus në Tabanoc është zbuluar një bunker kontrabandë

(VIDEO) Në një autobus në Tabanoc është zbuluar një bunker kontrabandë

Inspektorët doganor para dy ditësh në vendkalimin kufitar “Tabanoc”, në kufirin maqedonas-serb, kanë konfiskuar një autobus, pasi në të kishte hapësirë ​​të posaçme të ndërtuar, përshtatur dhe modifikuar për fshehjen e mallit, njoftoi sot Drejtoria doganore. Siç bëjnë të ditur nga drejtoria e doganave, bëhet fjalë për një autobus të një kompanie transportuese serbe, e cila kryen transport të rregullt të udhëtarëve në linjën Shkup – Beograd.

Bunkeri i bërë posaçërisht për kontrabandë me mallra është zbuluar kur autobusi është regjistruar për dalje nga shteti në vendkalimin Tabanovc të premten, por inspektorët doganor nga departamenti operativ i Departamentit të Kontrollit dhe Hetimeve e kanë përzgjedhur për kontroll të detajuar.

DREJTORIA E DOGANAVE

“Ndarjet janë vënë re në pjesën e krevatit të shoferëve, ku ka pas një hapje për të hyrë në pjesën e pasme të autobuzit, në të cilën vështirë të arrihet. Kjo ‘derë’ ka qenë e mbyllur me një ndarje metalike, dhe sipër saj ka qenë vendosur një panel druri me tapiceri, i cili përfaqëson një hapësirë ​​të përshtatur posaçërisht – një bunker, për qëllime të kontrabandës së mallrave”.

Nga Drejtoria e doganave shtojnë se autobusi sipas Ligjit për Dogana është sekuestruar përkohësisht, ndërsa kundër shoferit është dorëzuar kallëzim përkatës në Gjykatën Themelore kompetente. /

Inspektorët doganor para dy ditësh në vendkalimin kufitar “Tabanoc”, në kufirin maqedonas-serb, kanë konfiskuar një autobus, pasi në të kishte hapësirë ​​të posaçme të ndërtuar, përshtatur dhe modifikuar për fshehjen e mallit, njoftoi sot Drejtoria doganore. Siç bëjnë të ditur nga drejtoria e doganave, bëhet fjalë për një autobus të një kompanie transportuese serbe, e cila kryen transport të rregullt të udhëtarëve në linjën Shkup – Beograd.

Bunkeri i bërë posaçërisht për kontrabandë me mallra është zbuluar kur autobusi është regjistruar për dalje nga shteti në vendkalimin Tabanovc të premten, por inspektorët doganor nga departamenti operativ i Departamentit të Kontrollit dhe Hetimeve e kanë përzgjedhur për kontroll të detajuar.

DREJTORIA E DOGANAVE

“Ndarjet janë vënë re në pjesën e krevatit të shoferëve, ku ka pas një hapje për të hyrë në pjesën e pasme të autobuzit, në të cilën vështirë të arrihet. Kjo ‘derë’ ka qenë e mbyllur me një ndarje metalike, dhe sipër saj ka qenë vendosur një panel druri me tapiceri, i cili përfaqëson një hapësirë ​​të përshtatur posaçërisht – një bunker, për qëllime të kontrabandës së mallrave”.

Nga Drejtoria e doganave shtojnë se autobusi sipas Ligjit për Dogana është sekuestruar përkohësisht, ndërsa kundër shoferit është dorëzuar kallëzim përkatës në Gjykatën Themelore kompetente./SHENJA/

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif