(VIDEO) Burg i përjetshëm për burrin që vrau gruan me 40 goditje me thikë

(VIDEO) Burg i përjetshëm për burrin që vrau gruan me 40 goditje me thikë

Gjykata Themelore e Koçanit ka sjellë një vendim me burg të përjetshëm. Bëhet fjalë për një burrë i cili e kishte godituar gruan e tij në mënyrë brutale 40 herë me thikë. Ngjarja kishte ndodhur shtatorin e  vitit të kaluar.

Prokuroria Themelore Publike

“Pas ngritjes së aktakuzës nga Prokuroria Themelore Publike në Koçan, dhe pas pranimit të fajësisë, Gjykata Themelore në Koçan ka nxjerrë aktgjykim dënues për një person për veprën penale – Vrasje e kryer gjatë dhunës në bazë gjinore dhe në mënyrë mizore, ndërsa autori është dënuar me burgim të përjetshëm”.

Personi në fjalë akuzohet edhe për veprën shantazh ndaj viktimës, që e kishte bërë para vrasjes.  Këtë vepër i akuzuari nuk e ka pranuar dhe procedura për këtë pjesë zhvillohet e ndarë.

Më 25 shtator 2023, i akuzuari vrau gruan në mënyrë brutale, duke e goditur me thikë shumë herë. Ishte ora 06:15 kur ndodhi vrasja, koha kur tashmë e ndjera përgaditeshte për të shkuar në punë. Ai kishte marrë thikë nga kuzhina e shtëpiës dhe e kishte përndjekuar gruan rrugës kur ajo po shkonte në punë. Ai e kishte sulmuar duke e goditur në gjoks, stomak, kraharor dhe duar. Nga lëndimet, viktima kishte ndëruar jetë në vendin e ngjarjes.

Sipas gjetjeve asokohe arsyeja e sulmit ishte zhvatja e parave dhe kërcënimi për video komprometuese që sulmuesi kërcënonte se do t’i bënte publike. Gruaja paraprakisht kishte denoncuar disa herë për kërcënime në polici dhe në prokurori, nga ku kishte kërkuar edhe mbrojtje.

Emine Ismaili /SHENJA/

MARKETING