Vazhdojnë pritjet e gjata në vendkalimin kufitar “Tabanoc”

Vazhdojnë pritjet e gjata në vendkalimin kufitar “Tabanoc”

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa probleme, kryesisht në rrugë të thata.

Ulje e dukshmërisë për shkak të paraqitjes së mjegullës deri në 100 metra në drejtimin rrugor Gradsko – Negotinë – D. Kapi, njoftojnë nga Unioni i Automjeteve të Maqedonisë.
Intensiteti i qarkullimit në rrugët rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Mbi z. fq. Në Tabanovcë për dalje nga shteti pritet rreth 30 minuta, ndërsa në vendkalimet tjera kufitare nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

AMSM rekomandon rregullim të shpejtësisë së lëvizjes, respektim të sinjalistikës në komunikacion dhe menaxhim të kujdesshëm të automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër lugina, lugina lumore dhe gryka, ku ka mundësi për rrëshqitje të dheut. Kjo veçanërisht vlen për segmentet Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

MARKETING