U votua nevoja për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

U votua nevoja për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

Në Kuvendin e Maqedonisë së Veriut me 74 “për” dhe 24 “kundër”, u miratua nevoja për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive.
Ajo që pritet tani është që sot më vonë të mblidhet Komisioni kuvendor për Sistem Politik dhe Komisioni Ligjvënës Juridik për të diskutuar mbi çështjen në fjalë, ndërsa më pas pas përfundimit të procedurave, pritet të votohet në seancë plenare.

MARKETING