U vihet zjarri zyrave të Ndërrmarjes Publike “Parqe dhe Gjelbërime” – Shkup

U vihet zjarri zyrave të Ndërrmarjes Publike “Parqe dhe Gjelbërime” – Shkup

Sot pas mesnatës një persona i maskuar u ka vënë zjarrin zyrave qendrore të Ndërrmarjes Publike “Parqe dhe Gjelbërime”-Shkup

Menjëher kanë ardhur ekipet e zjarrfiksave të Shkupit të cilët kanë lokalizuar zjarrin.

Me këtë rast drejtori i Ndërrmarjes për “Parqe dhe Gjelbërime” e quan këtë akt të shëmtuar dhe të papranueshëm.

“E dënoj ashpër këtë akt të ulët dhe të shëmtuar që të mbulohet eventualisht puna joligjore(kriminaliteti)në të kaluarën e Ndërrmarjes,si dhe të dëmtohet reputacioni aktual i NP “Parqe dhe Gjelbërime”, ka theksuar mes tjerash në një intervist për INFOMAX, drejtori i Ndërrmarjes Zuhejr Rexhepi.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif