Toshkovski: Gjendja e sigurisë në ditën e zgjedhjeve është stabile

Toshkovski: Gjendja e sigurisë në ditën e zgjedhjeve është stabile

Gjendja e sigurisë në ditën e zgjedhjeve është stabile. Nuk kemi regjistruar asnjë shkelje të procesit zgjedhor”, deklaroi ministri i Brendhsëm, Pançe Toshkovski.

 

“Të gjitha departamentet e punëve të brendshme janë të mbuluara nga ana teknike dhe njerëzore. Ministria e Punëve të Brendshme vepron sipas planit dhe veprimit operativ, i cili si i tillë përcaktohet në kuadër të Shtabit Operativ. Gjithçka po shkon ashtu siç duhet, theksoi Toshkovski.

MARKETING