Taravari: VLEN në qeveri, garancia më e mirë për partnerët amerikanë dhe evropianë

Taravari: VLEN në qeveri, garancia më e mirë për partnerët amerikanë dhe evropianë

Kryetari i komunës së Gostivarit, Arben Taravari, ka deklaruar se koalicioni VLEN është garanci për qeverisje të mirë për SHBA-në dhe BE-në.

 

VLEN në qeveri, sepse kjo është garancia më e mirë për partnerët amerikanë dhe evropianë. Një forcë e korruptuar si BDI nuk garanton dot asgjë, sepse ajo gjithmonë e për çfarëdo agjende blehet nga partitë maqedone, ndërsa VLEN, garanton paprekshmërinë e orientimit perëndimor të shtetit”, ka shkruar Taravari.

MARKETING