Taravari: Sot ose nesër finalizohet marrëveshja për hyrjen e ASH-së në Qeveri

Taravari: Sot ose nesër finalizohet marrëveshja për hyrjen e ASH-së në Qeveri

Grupet negociatore të LSDM-së dhe Aleancës për Shqiptarët kanë finalizuar pjesën dërmuese të marrëveshjen për kyçjen e partisë së Arben Taravarit në Qeveri. Bisedimet për zgjedhjet kadrovike që do ta përfaqësojnë ASH-në në ekzekutiv pritet të finalizohen më së voni deri nesër. Këtë e konfirmoi vetë Taravari kur u pyet nga televizoni Globi se deri ku kanë kanë mbëri negociatat, për çka ai tha se janë në përfundim të bisedimeve.
“Jemi nga përfundimi dhe mund të them se një pjesë dërmuese e marrëveshjes është arritur, besoj se sot ose nesër finalizohet definitivisht marrëveshja dhe atëherë do ta bëjmë publike, natyrisht edhe Qeveria edhe Aleanca për Shqiptarët”, deklaroi kreu i ASH-së, Arben Taravari.