Taravari: S’ka të drejtë askush të përzihet në veprimet e ASH-së

Taravari: S’ka të drejtë askush të përzihet në veprimet e ASH-së

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari, para mbledhjes së Kuvendit Qendror të ASH-së, tha se do të diskutojnë edhe për çështjen nëse ASH do të fillojë diskutimet e brendshme për t’u bërë pjesë e Qeverisë.

Ofrimin e disa ministrive dhe disa drejtorive nga ana e kryeministrit Dimitar Kovaçevski për ASH-në, Taravari i quajti spekulime, pasi sipas tij, deri tash ka pasur  biseda joformale dhe tash për tash sipas tij, nuk kanë ndarë as ministri e as drejtori.

 

MARKETING