Taravari për vendimin e Selës për t’ju bashkuar BDI-së: Thonin se do dilnin vetëm por dolën zbuluar, jam krenar që kam zgjedhur të jem me popullin

Taravari për vendimin e Selës për t’ju bashkuar BDI-së: Thonin se do dilnin vetëm por dolën zbuluar, jam krenar që kam zgjedhur të jem me popullin

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët, Arben Taravari ka reaguar pas vendimit të grupit të Zijadin Selës që në zgjedhje të dalin me BDI-në dhe Ali Ahmetin.

“Dhe ata thonin se donin të dilnin vetëm. Ata thonin se nuk e shkelin kurrë fjalën dhe idealet e tyre…derisa…erdhi dita e sotme dhe i nxorri ata qartësisht zbuluar! Jam krenar për Zgjedhjen Time Krah Popullit Tim! 100 herë e kisha Bërë të Njëjtën! 8 Maji Është N’Derë!”, ka shkruar Arben Taravari. /SHENJA/

MARKETING