Taravari: Nuk ka përçarje në ASH

Taravari: Nuk ka përçarje në ASH

Kreu i ASH-së, Arben Taravari i ftuar në emisionin “A më dëgjon” në Monitor.mk, ka folur rreth aktualitetit politik në vend. Taravari ka folur për qeverisjen e ASH-së dhe për bashkimin e opozitës shqiptare.

I pyetur se e ka përçarje në ASH, ashtu siç flitet në publik, ai tha se ka mendime ndryshe, por jo edhe përçarje.

“Tash për tash nuk vlon. Për ASH-në thonë se vlon prej 2019-tës, dhe vazhdimisht më kanë pyetur a ka përçarje. Tash për tash nuk ka përçarje, pas një viti, 10 vitesh, tre vite nuk e di…Tash për tash ka mendime të llojllojshme dhe kjo është pasuri e ASH-së, kemi ditur të menaxhojmë situata më të rënda se kjo situatë dhe besoj se deri në fund do arrijmë ta menaxhojmë situatën ashtu siç duhet. Edhe pse kemi mendime të ndryshme, në organet partiake do të sjellim vendim të përbashkët dhe vendimin që e sjellim, duhet ta respektojmë çdokush prej nesh”, deklaroi Arben Taravari, kryetar i ASH-ë.

MARKETING