Taravari me deputetët e Vetëvendosjes: Ndryshimi VLEN!

Taravari me deputetët e Vetëvendosjes: Ndryshimi VLEN!

Arben Taravari nga koalicioni VLEN është shfaqur me deputetët e Vetëvendosjes dhe përfaqësues tjerë të lëvizjes.

“Ndryshimi VLEN!, ka shkruar Taravari në facebook.

MARKETING