Struga Trim Lum përforcohet me portierin Hristijan Stevkoskin

Struga Trim Lum përforcohet me portierin Hristijan Stevkoskin

Hristijan Stevkoski zyrtarisht është portieri më i ri i Struga Trim Lum. Stevkovski vjen nga radhët e Makedonija Gjorçe Petrovit, me këtë të fundit e cila sezonin e ardhshëm nuk është pjesë e elitës së futbollit vendor.

Stevkovski është portieri i dytë të cilinn e transferon Struga pasi më herët transferroi edhe portierin nga Bosnja Hercegovina Filip Dujmoviq.

Kujtojmë që më herët Struga afroi në ekip Stefan Spirovskin dhe Kire Ristevskin.

MARKETING