Sot në Kuvend mbahet seancë për pyetje të deputetëve

Sot në Kuvend mbahet seancë për pyetje të deputetëve

Në Kuvend sot o të mbahet seanca e 101-të, ku në rend dite është parashtrimi i pyetjeve parlamentare. Kryeministri Dimitar Kovaçevski dhe ministrat do të përgjigjen në pyetjet parlamentare.

Seancë për parashtrimin e pyetjeve parlamentare mbahet çdo të enjte të fundit të muajit, ndërsa pyetjet e para i bëjnë deputetët e opozitës.