Skender Rexhepi-Zejdi nga tubimi në Shutkë: Gati jemi për fitoren e madhe të Frontit Europian

Skender Rexhepi-Zejdi nga tubimi në Shutkë: Gati jemi për fitoren e madhe të Frontit Europian

“Mbrëmë takuam strukturat e Lëvizjes POPULLI nga Shutka me çrast u morrën vesh që sa më organizuar të marrim pjesë në tubimin qendror në Sheshin “Maqedonia” si dhe më 24. prill të përkahet masovikisht Bujar Osmanin dhe Frontin Europian më 8 maj.
Na priftë e mbara”, ka shkruar kryetari i Lëvizjes Populli, Skender Rexhepi-Zejdi.

MARKETING