Skender Rexhepi – Zejd paralajmëron takime me qytetarët nën moton “llogaridhënie politike”

Skender Rexhepi – Zejd paralajmëron takime me qytetarët nën moton “llogaridhënie politike”

Deputeti i pavarur, Skender Rexhepi – Zejd, nëpërmjet një shkrimi ka paralajmëruar takime me qytetarët nën moton “llogaridhënie politike”.

Më poshtë e gjeni shkrimin e plotë të Zejdit:

“LLOGARIDHËNIE POLITIKE! Të dashur qytetarë…
Gjatë fushatës së zgjedhjeve parlamentare 2020, nga ju kërkoja që të përkrahni synimet dhe pëpjekjet tona për një shoqëri më cilësore, si në fushën ekonomike, sociale e arsimore dhe ju me votën tuaj e mundësuat atë sukses zgjedhor.
Andaj SOT, unë deputeti i juaj, ju ftoj të merrni pjesë në LLOGARIDHËNIEN TIME para jush për aktivitetin e deritashëm si deputet, qoftë për sukseset, poashtu edhe për dështimet eventuale në këtë rrugëtim politik.
Data : 04. shkurt (e shtunë) me fillim në ora 19.00,
Vendi : hoteli “Holiday INN” Shkup.
Ju mirëpresim me vërejtjet dhe sygjerimet e juaja…”
.