Siljanovska: Specializantët krijojnë vlera të paçmueshme publike

Siljanovska: Specializantët krijojnë vlera të paçmueshme publike

Kandidatja nga rradhët e VMRO-DPMNE-së Gordana Siljanovska Davkova në një tubim ka thënë se të gjithë ata si 7 kandidatë për president kanë shkruar tekste të bukura në mbështetje të specializantëve, por në realitet qeveria nuk i ka praktikuar ata. Siljanovska thotë se ministri i shëndetësisë është nga qeveria aktuale, deputetë mjek ka të shumtë dhe duke i pasur parasysh  të gjitha këto, Siljanovska pyet se a do t’I lejojmë edhe një herë të largohen ata që ne nuk i vlerësojmë ndërkaq në vende të jashtme i presin si dhurata.

 

GORDANA DAVKOVA SILJANOVSKA, KANDIDATE PËR PRESIDENTE NGA VMRO DPMNE

“Çfarë do të bëja nëse do të isha presidente tani? Do të kisha protestuar dhe marshuar me ta. Unë do ta bëj atë! Me të gjitha kategoritë, sa herë që dua ta ngremë vetëdijen. Jo për ta bërë veten të rëndësishme apo të re, por për të treguar se ata në postet kyçe janë aty për të mbrojtur interesin publik dhe të mirën publike. Ata, specializantët krijojnë vlera të paçmueshme publike. Ata mbrojnë jetën tonë”.

MARKETING