Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

Shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

Komisioni Rregullator i Energjetikës ka njoftuar se nga mesnata do të rriten çmimet e derivative të naftës. Sipas vendimit të ri të KRRE-së, çmimi i EUROSUPER BS-98 do të rritet për një denar, i EUROSUPER BS-95 do të rritet për 1,5 denarë. Dizeli dhe vaji ekstra i lehtë për amvisëri nga mesnata do të rriten për dy denarë.
Nga mesnata:
Benzin EUROSUPER BS – 95 – do të shitet për 86,50 denarë për litër
Benzin EUROSUPER BS – 98 do të shitet për 88,50 denar për litër
Naftë – EURODIESEL BS (D-E V) do të shitet për 78.00 denar për litër.

MARKETING