Shtëpi të përmbytura në Tetovë, automjete dhe rrugë të bllokuara në rrugën nga Sellca në Vejcë

Shtëpi të përmbytura në Tetovë, automjete dhe rrugë të bllokuara në rrugën nga Sellca në Vejcë

Qendra për Menaxhimin e Krizave (QMK) sonte informon se nga Qendra Rajonale e Tetovës është raportuar për bllokim të rrugës lokale.

Rreth orës 20:30, pas reshjeve të dendura në formë stuhie, në Shtabin e Krizave të Komunës së Tetovës është marrë informacion për bllokim të rrugës nga Sellca në Vejcë në Malin Sharr.

E pakalueshme është edhe një pjesë e bulevardit “Bllagoja Toska” afër kazermës së Tetovës, që është plot me ujë dhe ka një automjet të bllokuar.

MARKETING