Shpërthen kryeministri britanik: Burri është burrë, gruaja është grua, kjo është çështje e mendjes së shëndoshë

Shpërthen kryeministri britanik: Burri është burrë, gruaja është grua, kjo është çështje e mendjes së shëndoshë

Kryeministri britanik Rishi Sunak sot ka deklaruar se burri është burrë dhe gruaja është grua dhe se nuk duhet të bëhet presion mbi njerëzit që mund të jenë nga cila do gjini.

Duke folur për atë se si shoqëria duhet të sillet me personat transgjinorë, Sunak në konferencën vjetore të partisë së tij Konservative tha se “nuk duhet të jemi të malltretuar të besojmë se njerëzit mund të jenë të cilës do gjini”, kanë njoftuar mediumet britanike, transmeton SHENJA.

“Nuk mund të jem. Burri është burrë, gruaja është grua, kjo është çështje e mendjes së shëndoshë”, ka deklaruar kryeministri britanik.

MARKETING