Shkup, 173 gjoba për shoferët në komunikacioni, 42 për tejkalim shpejtësie

Shkup, 173 gjoba për shoferët në komunikacioni, 42 për tejkalim shpejtësie

Sektori për Punë të Brendshme në Shkup gjatë ditës së djeshme vazhdoi me kontrollet në fushën e komunikacionit.

“Në territorin e Qytetit të Shkupit janë shqiptuar 173 masa prej të cilave 42 janë për tejkalim sjpejtësie, 7 për vozitje pa leje, 7 për mosdhënie të përparësisë ndaj këmbësorëve”, thuhet në njoftimin e policisë.

Po ashtu janë shqiptuar edhe 8 masa për përdorim të telefonit, 4 për mospërdorim të rripit të sigurisë dhe 9 për parkim jo të rregullt.

Nga MPB theksojnë se aksionet do të vazhdojnë edhe gjatë ditëve në vijim.

“U bëjmë thirrje qytetarëve që t’i respektojnë rregullat në mënyrë që ta rrisim sigurinë në komunikacion”, thonë nga MPB.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif