Shfuqizohet masa e paraburgimit për Stefan Dimovskin, shoferin e Ljupço Palevskit

Shfuqizohet masa e paraburgimit për Stefan Dimovskin, shoferin e Ljupço Palevskit

Është shfuqizuar masa e paraburgimit për Stefan Dimkovski i cili është i dyshuar për ndihmë gjatë arratisjes së Ljupço Pavlevskit-Palço.

Vendimi që ai të del nga burgu i Shuto Orizares e ka marrë gjkatësi i procedurës paraprake nga Gjykata Themelore Penale-Shkup.

“Me propozim të prokurorit publik për shfuqizimin e masës së paraburgimit për S.D. dhe për caktimin e masës së kujdesit, gjykatësi nga procedura paraprake i caktoi masat, ndalim të lëshimit të vendit, marrjen e dokumenteve të udhëtimit, obligim që të paraqitet në gjykatë dhe marrjen e lejes së shoferit”, njoftojnë për “Fokus” nga Gjykata Penale.

MARKETING