Sërish shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

Sërish shtrenjtohen çmimet e derivateve të naftës

Çmimi i naftës, benzinës BS-95  dhe vajit ekstra të lehtë do të rritet për gjysmë denari, ndërsa çmimi i benzinës BS-98 mbetet i njëjtë, ka vendosur sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE).

Çmimet e derivative sipas vendimit të ri:

Eurosuper BS-98/ 85,00 denarë/

Eurosuper BS-95/ 83,00 denarë/

Nafta/ 84.00 denarë/

Vaji ekstra i lehtë/ 83/5 denarë/