Sela: Me vendimin e Gjykatës u ndërprenë qëllimet dashakeqe, secili ka të drejtë ta ankimojë vendimin

Sela: Me vendimin e Gjykatës u ndërprenë qëllimet dashakeqe, secili ka të drejtë ta ankimojë vendimin

Gjykata Themelore në Tetovë ka vendosur që vulat e partisë së Alenacës për Shqiptarët  ti takojnë Ziadin Selës. Sela këtë gjë e konfirmoi përmes konferencës për shtyp, ku tha se zyrtarisht ai është kryetari i partisë. Sela shtoi se me vendimin e gjykatës është ndërprerë qëllimi dashakeqës i disa pjestarëve të tjerë të parisë, dhe se me këtë aleanca është kthyer në të drejtën e vetë dhe në rrënjët e veta.

Ziadin Sela 

“Ajo që ndodhi dje dhe vendimi i Gjykatës Themelore në Tetovë, përfundimisht i ndërpreu qëllimet dashakeqëse, të cilët ikën me qëllimin për ta rrënuar këtë strukturë politike dhe këtë vlerë politike e cila është për qytetarët këtu në Maqedoninë e Veriut”, deklaroi Sela. /SHENJA/

MARKETING