Sasho Mijallkov vitin e ri e ka pritur jashtë burgut

Ish-drejtori i DSK-së, tashmë i burgosur, Sasho Mijalkov, nuk e ka pritur vitin e ri në burgun e Strugës, ku po vuan dënimin me burg. Ai ka qenë në fundjavë të zgjatur, domethënë ka kaluar tre ditë jashtë institucionit. Këtë privilegj ia ka dhënë drejtori i burgut, Valjon Kjulja. Mijalkov doli të enjten, më 29 dhjetor, vetëm tre ditë pasi ishte në gjyq në Gjykatën Penale të Shkupit. Administrata për Ekzekutimin e Sanksioneve pretendon se ai është kthyer më 1 janar, pra të dielën.

 

Në burgun e Strugës, Mijallkov ka trajtim të hapur – që do të thotë se është vendosur në repartin më liberal. Natën e ndërrimit të viteve nuk është hera e parë që shfrytëzon privilegje nga burgu i Strugës. Dhe para kësaj, në shtator, ai u lirua në një fundjavë për tre ditë. Drejtori Kulja i ofron këto lehtësira dhe për to ka dijeni edhe Administrata e Zbatimit të Sanksioneve.

MARKETING