Sanksionohen 145 shoferë në Shkup, 72 për vozitje të shpejtë

Sanksionohen 145 shoferë në Shkup, 72 për vozitje të shpejtë

Gjatë kontrolleve të djeshme të komunikacionit në territorin e qytetit të Shkupit, Sektori për Punë të Brendshme të Shkupit ka shqiptuar gjithsej 145 masa, nga të cilat 72 sanksione për ngasje me shpejtësi të kufizuar, katër masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, gjashtë sanksione për drejtim të ngasjes nga efekti i alkoolit.

Janë vendosur katër masa për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, pesë sanksione për kalimin e sinjalit të mbyllur (drita e kuqe).

MPB bën me dije se kontrollet në komunikacion do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim dhe apelojnë qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit për të rritur sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif