Sali Berisha flet për humbjet në Kamëz, Vorë dhe Elbasan

Sali Berisha flet për humbjet në Kamëz, Vorë dhe Elbasan

Humbjen e koalicionit “Bashkë fitojmë” në Kamëz me 10 mijë vota diferencë dhe rezultatin humbës në Elbasan dhe në Vorë, Sali Berisha e ka komentuar me pak fjali, ndërsa po denonconte kërcënimin e Salvador Kaçajt në Lezhë.
Berisha foli për akte terrori të paimagjinueshme dhe blerje masive votash, duke shpjeguar humbjet në këto bashki.

”Fushata elektorale eshtë karakterizuar nga akte dhune dhe terrori nga përfaqësues të zyrtarëve dhe deputetëve të koalicionit “Bashkë fitojmë” të Partisë Demokratike. Siç keni konstatuar ne kemi ndjekur një linjë duke regjistruar çdo akt terrori, çdo akt për blerje massive të votave në proporcione të paimagjinueshme, deri në oferta për të thyer euron, por kto sigurisht janë të dokumentuara dhe kemi informuar rregullisht vëzhguesit ndërkombëtarë dhe KQZ”, u shpreh Berisha.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif