Rrëmujë në Kuvend pasi Milloshoski e quan kryeministrin Talat Ajnshtajn Xhaferi

Rrëmujë në Kuvend pasi Milloshoski e quan kryeministrin Talat Ajnshtajn Xhaferi

Situatë e tensionuar në Kuvend. Deputetët e VMRO-DPMNE-së, brohorisin kundër fjalimit të Talat Xhaferit, për të cilin thonë se Xhaferi nuk ka të drejtë të bëjë replika ndaj deputetëve.

Ata po brohorasin “Turp të qoftë” dhe “Merre më mirë edhe drejtoje seancën”, përshkak se Xhaferi, po i bënë replika akuzave nga deputeti i VMRO-së Antnonio Milloshovski.’

E gjithë kjo rrëmujë u bë pasi deputeti Antonio Milloshoski e quajti kryeministrin Talat Ajnshatajn Xhaferi. /SHENJA/

 

MARKETING