“Rinia të mërkurën do ta thotë të vërtetën!” Izet Mexhiti paralajmëron takimin e radhës të “Grupit të Zjarrit”

Nënkryetari i BDI-së, Izet Mexhiti, në rrjetin social facebook, ka shkruar se takimi i radhës i “Grupit të Zjarrit” do të jetë të mërkurën në Shkup, me të rinjtë e BDI-së, transmeton SHENJA.

Ai shkruan se tani rinia e Shkupit e ka fjalën, dhe se tek rinia buron fuqia e një populli.

“RINIA E SHKUPIT E KA FJALËN!!!

TE RINIA BURON FUQIA E NJË POPULLI!!!

RINIA ËSHTË ZËRI I GJYSHËRVE, I PRINDËRVE, ZËRI I SHOQËRISË!!!

TË MËRKURËN, RINIA E SHKUPIT ZËSHËM DO TA THOTË TË VËRTETËN.

E BASHKË ME RININË DO TË JENË:

Nënkryetari i BDI-së, IZET MEXHITI dhe

Sekretari Organizativ i BDI-së, BLERIM BEXHETI

DATË: 18.01.2023

ORA: 18:30

VENDI: TEATRI KOMBËTARË I MAQEDONISË-MNT

SEPSE RINIA ËSHTË E SOTMJA, RINIA ËSHTË E ARDHMJA”

MARKETING