Reshje të borës në Kodrën e Diellit, kujdes me shpejtësinë e automjeteve

Lidhja Auto-Moto e Maqedonisë njofton se komunikacioni në vend po zhvillohet pa ndërprerë dhe në rrugë me lagështi.

Nga atje theksojnë që të ketë kujdes me lëvizjen e automjeteve për në Kodrën e Diellit për shkak se ka reshje të lehta të borës.
Komunikacioni jashtë mjediseve urbane po zhvillohet me intensit të ulët. Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Nga LAMM u rekomandojnë shoferëve që të kenë kujdes me shpejtësinë e automjeteve, veçanërisht nëpër luginat e vendit ku mund të ketë rrëshqitje të dheut.

MARKETING