QMK: Dy deponi janë djegur në 24 orët e fundit, një në Strugë dhe një në Tetovë

QMK: Dy deponi janë djegur në 24 orët e fundit, një në Strugë dhe një në Tetovë

Në 24 orët e fundit janë shënuar dy zjarre në hapësirë ​​të hapur, dy vendgrumbullime të mbeturinave digjen.

QMK Rajonale e Ohrit njofton se nga ora 16.00 deri në ora 17.00 zjarrfikësit nga TPPE Strugë me dy zjarrfikës dhe një veturë zjarrfikëse kanë shuar deponinë e djegur në “Euro Hotel” në Komunën e Strugës.

QRK Tetovë njofton se zjarrfikësit nga Tetova gjatë ditës dhe natës së kaluar kanë pasur një ndërhyrje të lehtë në një deponi të djegur në Komunën e Tetovës.

MARKETING