Qindra qytetarë presin Kurtin në Tetovë

Qindra qytetarë presin Kurtin në Tetovë

Qindra qytetarë të malësisë së Tetovës ishin mbledh në fshatin Vejcë për të pritur kryeministrin e Kosovës Albin Kurti, I cili me ftesë të kryetarit të komunës së Tetovës, Bilall Kasamit mori pjesë në përurimin e një aksi rrugor, nga Tetova në fshatin Vincë. Kurti tha se në qiell Prizreni dhe Tetova kanë qenë një qytet, por kur i ka sjellë Zoti në tokë në mes është vënë mali Sharr dhe janë bërë dy qytete. Kurti sqaroi se studimet fizibili për ndërtimin e rrugës Tetovë-Prizren janë kryer dhe se kjo rrugë është një marrëveshje mes dy qeverivë, asaj të kosovës dhe asaj të RMV-së.

Kryetari i Komunës së Tetovës, Billall kasami i bëri thirje qeverisë që sa më shpejt ta përfundojë këtë projekt. /SHENJA/

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif