Qeveria shkarkon Bujare Abazin dhe Gazmend Abdijën

Qeveria shkarkon Bujare Abazin dhe Gazmend Abdijën

Qeveria në seancën e sotme ka shkarkuar dy drejtorë që vijnë nga radhët e ASH-së.

Mësohet se është shkarkuar drejtoresha e Postave të Maqedonisë Bujare Abazi si dhe drejtori i Agjencisë për Investime të Huaja, Gazmend Abdija.

MARKETING