Prokurori publik ka kryer ekspertizë në vendin e vrasjes në Tetovë, kërkohet autopsi dhe incizime nga videombikëqyrja

Prokurori publik ka kryer ekspertizë në vendin e vrasjes në Tetovë, kërkohet autopsi dhe incizime nga videombikëqyrja

Prokuroria publike sot kumtoi se është kryer ekspertizë në vendin e vrasjes së mbrëmshme në Tetovë, si dhe se prokurori publik i jep të gjitha urdhërat e nevojshme, mes të cilave edhe urdhërin për autopsi dhe urdhërin për sigurimin e incizimeve nga videombikëqyrja.

“Është bërë këqyrja e vendit të ngjarjes. Prokurori publik po i jep të gjitha urdhrat e nevojshme në mesin e të cilave janë edhe obduksioni dhe urdhër për sigurimin e video incizimeve”, thonë nga Prokuroria.

Ata shtojnë se automjeti dhe mjete të tjera janë marrë për ekspertizë, kurse MPB po vepron për zbulimin e kryesit.

MARKETING