Prof.Dr. Sulejman Baki vazhdon takimet në zonën 3 – sot u vizituan banorët e Shtipit

Prof.Dr. Sulejman Baki vazhdon takimet në zonën 3 – sot u vizituan banorët e Shtipit

Bartësi i njësisë zgjedhore 3 nga Fronti Europian, Prof. Dr. Sylejman Baki, sot ka vazhduar takimet e tij me qytetarët në komunën së Shtipit – fshati Shashavarli, ku shumica e banorëve janë turq.

Motoja kryesore e Bakit për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare të 24 prill dhe 8 majit është:”Të gjithë bashkë do të arrijmë fitoren më 24 prill dhe 8 maj”.

MARKETING