Policia shqipton 249 gjoba në Shkup, 71 për tejkalim të shpejtësisë

Policia shqipton 249 gjoba në Shkup, 71 për tejkalim të shpejtësisë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (28.02.2024) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 249 gjoba, nga të cilat 71 për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, 12 gjoba për vozitje pa patentë shofer, 8 sanksione për kalim në semafor të kuq, 12 gjoba për përdorimin e celularit gjatë drejtimit të automjetit, katër sanksione për vozitje nën ndikimin e alkoolit.
“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

MARKETING