Policia në Shkup gjobit 261 shoferë, 88 për tejkalim të shpejtësisë

Policia në Shkup gjobit 261 shoferë, 88 për tejkalim të shpejtësisë

MPB informon se gjatë ditës së djeshme policia në Shkup ka vazhduar me kontrollet e intensifikuara në komunikacion, me ç’rast ka shqiptuar 261 gjoba, prej të cilave 88 për tejkalim të shpejtësisë.

“21 gjoba kanë qenë për vozitje pa leje, 12 për vozitje nën ndikimin e alkoolit, 7 për përdorimin e celularit gjatë vozitjes, 26 për mos përdorimin e rripit të sigurimit dhe pesë gjoba për parregullsi teknike dhe automjete të paregjistruara”.
“Kontrollet në trafik do të vazhdojnë edhe ditët e ardhshme.

closevolume_off
Apelojmë te qytetarët të respektojnë rregullat e trafikut dhe të kontribuojnë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

MARKETING