Policia: Mësuesja ka shitur drogë jashtë orarit të punës

Policia: Mësuesja ka shitur drogë jashtë orarit të punës

Policia nga SPB Shkup dhe departamenti i kriminalistikës arrestuan pesë persona të cilët shisnin drogë në banesa me qira në Qendër dhe Gjorçe Petrov, ka njoftuar zëdhënësi i policisë, Toni Angellovski.
Për një diler, zëdhënësi i MPB-së konfirmoi se bëhet fjalë për mësuese e shkollës fillore dhe se shiste drogë jashtë orarit të punës.
Të arrestuarve iu gjet një laborator për amfetaminën dhe drogën me vlerë gjysmë milionë euro. /SHENJA/