Policia ka dënuar 151 shoferë në Shkup

Policia ka dënuar 151 shoferë në Shkup

Ministria për Punë të Brendshme (MPB) njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 151 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 53 për tejkalim të shpejtësisë, 20 për ngasje të makinës në gjendje të dehur.
Sipas MPB-së janë shqiptuar dhe 3 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes dhe tre të tjera për makina të paregjistruara.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif