Po zhvillohet një aksion i madh i policisë, deri tani janë arrestuar 15 persona

Po zhvillohet një aksion i madh i policisë, deri tani janë arrestuar 15 persona

Një aksion i madh policor është duke u zhvilluar në Shkup. Sipas informacioneve të para jozyrtare janë arrestuar 15 persona për lidhje me drogë, raporton SHENJA.
Po bëhen bastisje në 20 lokacione, ndërsa të arrestuarit janë të njohur si dilerë dhe hajdutë.
Policia ka njoftuar se do të jep detaje pas mbarimit të aksionit.

MARKETING

UniConverter_20230519143422.gif