Po udhëtonte drejt Gjermanisë, serbët sulmojnë autobusin e Kosovës

Po udhëtonte drejt Gjermanisë, serbët sulmojnë autobusin e Kosovës

Një autobus që po udhëtonte drejt Gjermanisë nga Kosova, është sulmuar me gurë në Serbi.
“Sulmi ka ndodhur në Serbi. Rasti është i vërtetë dhe të gjithë udhëtarët janë mirë dhe nuk ka të lënduar. Janë duke i përfunduar disa procedura ligjore, dhe udhëtimi do të vazhdojë”, ka deklaruar kompania.

Sulmi ka ndodhur rreth orës 21:00, në Krushevc.

MARKETING