Petrovska: Hipokrizi që një kandidat për ministër është ndjekës i regjimit të Putinit

Petrovska: Hipokrizi që një kandidat për ministër është ndjekës i regjimit të Putinit

“Më shumë ministri dhe më pak gra, staf i Gruevskit, shumë fjalë e pak të thënë, të gjitha gënjeshtra të zbuluara, ky është vlerësimi i Programit dhe i përbërjes së Qeverisë së re. Është pak hipokrite të flitet për interesat strategjike të vendit dhe kandidati për ministror të jetë mbështetës i regjimit të Putinit“, tha sot deputetja e LSDM-së Slavjanka Petrovska në seancën e votimit të Qeverisë.

Ajo tha do të fillojnë me demaskimin e gënjeshtrave të VMRO-DPMNE-së që shërbyen vetëm për të ardhur në pushtet.

MARKETING